Body Love Book

/framsida.jpg

Om du vill köpa boken för 250 kr (+ porto 50kr) mejla din adress till bok@coachcom.se. Ange om du vill ha boken signerad.

Då får du ett nummer ditt du kan Swisha betalningen. Om du inte har Swish, skriv det så får du kontonummer. Meddela om du vill ha boken signerad och/eller om du behöver ett kvitto.

Finns även som e-bok på Adlibris. Där kan du även provläsa förordet.

Om Body Love Book
 
Har du fått för dig att du inte är perfekt precis som du är? Har du provat alla sätt att tänka och agera för att förbättra dig själv, må bättre, bli mer framgångsrik? Är du trött på att försöka vara någon annan än den du är? Längtar du efter inre frid och kärlek?
 
Har du sökt inne i dig själv? Bortom tankarna, i den fysiska vibrationen av kärlek djupt inne i dig? Vår fysiska kropp bär potentialen att vara vår guide till kärlek och meningsfullhet i livet. Men bara om vi tar hand om den, lyssnar till den och lär oss att älska den – precis så som den är.
 
Body Love Book tar dig med på en upptäcktsresa i din inre skattkammare. Boken utforskar hur du kan möta dig själv på djupet, bortom tankar om vem du är och går istället rakt in i kärnan av ditt existentiella jag. I kroppen, i kärleken, i medvetenheten och i sexualiteten. Sexualiteten som allt för ofta glöms bort eller förnekas när vi talar om välbefinnande och meningen med livet. Här inkluderas den som en central aspekt av kroppen, kärleken och livet.
Mia Lehndal har också gett ut boken  Våga vara den du är - det är du som är originalet!
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)