Coaching

Coaching med mig är en resa mot mer av det som är du. Oavsett om du arbetar som ledare, söker kärleken i livet eller funderar över vad som egentligen är din livsuppgift kommer du att få en djupare kontakt med ditt autentiska jag, det som är ditt inre original. I en värld där vi ofta förväntas leva som kopior och passa in i ett system tappar många bort sin djupaste längtan. Jag guidar dig att hitta tillbaka till den och att följa dess riktning i livet. Min övertygelse är att lycka och framgång går hand i hand. Vi behöver inte välja. När vi gör det vi tycker är mest meningsfullt och roligast är vi som bäst.

Jag coachar enskilt, i par eller i grupp.

Coachförmedling
Jag har möjlighet att hänvisa dig till någon av de över 200 coacher som gått sin coachutbildning för oss. De finns över hela landet så mejla mig var du söker coach och kort om vad du önskar dig av coachen så får du deras kontakuppgifter.

Coaching + retreat
Jag rekommenderar varmt att kombinera coaching + Body Love Retreat för dig som är intresserad av att fördjupa din självkänsla för att kunna nå ut med mer av det som är du. Du blir coachad under en längre period av mig eller någon av de coacher som gått Modigt Ledarskap samt deltar i en Body Love Retreat. Tillsammans ger detta dig en djupgående utvecklingsresa. I paketet ingår också boken Våga vara den du är. 

Ledarskapscoaching/mentorskap
Många av mina coachingkunder arbetar som ledare eller entreprenörer och har en önskan om att bidra med ett mer autentiskt ledarskap. Ett ledarskap som kommer inifrån och ut, där man kan stå stark och tydlig och våga stå upp för sina värderingar och få andra människor att växa och utvecklas bortom sina egna förväntningar. Extra kraftfullt blir det att kombinera coaching med att gå kursen Modigt Ledarskap.

Du är välkommen att kontakta mig på mejl eller telefon. Jag finns i Värmland och i Stockholm och coachar också på Skype/telefon. 

Priser

Mentorcoaching finns för för dig som är utbildad coach och vill ansöka om certifiering hos ICF. Enskilt eller i grupper på minst 4 personer. Min certifieringsnivå är PCC. Mer info här

Elevcoaching till kanonpris - bli coachad av en elev under utbildning
Läs mer

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)