Föreläsningar

Våga vara den du är!
Öppen föreläsning ordnas på begäran.

Välkommen att boka mig som föreläsare till konferens/kick-off eller för hela inspirationsdagar

"Mia känns varm, äkta, naturlig - helt enkelt är hon precis det hon vill förmedla; sig själv!"

Det är du som är originalet! Vi måste sluta tävla, kopiera och imitera varandra. Konkurrensen försvinner när vi hittar det unika vi har att bjuda på. Kreativitet och arbetsglädje föds ur ett äkta engagemang för uppgiften, oavsett vilken den är. Passion och närvaro är lika viktigt på jobbet som i sovrummet för alla som vill leva livet fullt ut!

FÖRELÄSNINGSRUBRIKER
Våga vägra stress & bli mer effektiv!
Våga vara den du är - på jobbet
Modigt ledarskap
Autentisk kommunikation

REFERENSER
Sandvik, Tietoenator, PPM, Telia Sonera, Nordea, Medborgarskolan, Studiefrämjandet, Svenska Kyrkan, SAS, Carmeda, Sunne kommun, Landstinget i Värmland, Karlstad kommun, A new Learning, Vittra, Nyköpings Lasarett, Norra Stockholms Psykiatri, Byggdialog, Intertek, Vendator Resultat, Tandläkarförbundet, Broby Grafiska, Caperio med flera. Hör av dig om du vill ha telefonnummer till någon som kan rekommendra mig.

"Mia är en fantastisk föreläsare som sticker ut ur mängden med sin sätt att vara personlig och genuin. Hon är en person som smittar av sig med sin karisma och värme. Man skulle vilja ha henne hemma istället för TV. Det lyser igenom att hon är grundad i sig själv. Jag fick många bra tips på hur jag kan prioritera det som är viktigt i tillvaron. Hon är helt enkelt brilliant!"

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)