Elevcoaching

Elevcoaching till kanonpris
Coachcom erbjuder möjligheten att bli coachad av en elev under utbildning för endast 100 kr per gång. Du får då möta en av de coacher som går kursen Modigt Ledarskap. Ni gör tillsammans en strukturerad coachingresa på 5 gånger där du får hjälp och stöd att börja skapa det liv du längtar efter. Vi kan erbjuda elevcoaching på ett flertal orter i Sverige samt på telefon. När du haft första mötet bestämmer du om du vill fortsätta i en coachingserie med totalt 5 gånger (med möjlighet till förlängning). Begränsat antal platser, först till kvarn! 

International Coaching Federations definition av coachning
Coaching är ett partnerskap med klienter i en tankeprovocerande och kreativ process som inspirerar dem att maximera sin personliga och professionella potential.
International Coaching Federations coachingfilosofi
International Coaching Federation bygger på en form av coaching som utmärker klienten som experten i hans/hennes liv och arbete och har tron på att varje klient är kreativ, resursfull och hel.
 
Varmt välkommen med din anmälan till info@modigtledarskap.se
 
Referenser

"Coachen har förändrat mitt liv vilket jag är otroligt tacksam för. Jag hade inte alls förväntat mig att jag skulle kunna må så här bra och att det skulle påverka mig som det gjort. Detta resulterar i att jag på obestämd framtid kommer att fortsätta att ha regelbundna samtal."     Henrik 37 år, Retailchef 

"Jag tror, vet och känner att du kommer att bli en riktigt bra coach! Jag har många vänner som har olika coachutbildningar och de är inte ens i närheten av vad du är. Mest imponerad är jag av att du fick mig att hitta och så konkret utröna vad jag kunde göra för att mitt liv skulle bli ännu bättre. Som jag sa när vi startade hade jag svårt att säga något direkt som kunde göra mitt redan så bra liv bättre. Jag har så mycket att vara tacksam för och inga stora bekymmer. Jag tror faktiskt att det då är svårare att coacha än med någon som konkret har stora saker som måste förändras, och det har du lyckats med. Så ett stort TACK för vad du har hjälpt mig med och lycka till i framtiden, hoppas du får möjlighet att hjälpa många att hitta sina svar!"     Madeléne Blyckertz, Projektledare
 
"Du är väldigt insiktsfull och lyhörd och i de reflektioner och sammanfattningar du gör under coachningen träffar du alltid mitt i prick. Jag är så glad över det stöd jag får och att du är så engagerad, uppriktig och kunnig. Du är ett enormt stöd (även när du ställer jobbiga frågor) och hur jobbigt det än känns under eller efter en session så upplever jag det alltid som meningsfullt, tack vare dig. Du har en otrolig förmåga att få mig att se saker ur ett annat perspektiv."     
Anette Efvergren (undersköterska/ssk student)
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)