Välkommen till Modigt Ledarskap

med start måndagen den 14 mars kl 13.00 

Här följer lite praktisk information som det är bra om du läser igenom redan nu. 

Kursstarten börjar närma sig och vi ser verkligen fram emot att träffa er alla, det blir ett härligt gäng med en massa olika erfarenheter och kompetenser och vi kommer garanterat att ha stort utbyte av varandra. Det kommer inte finnas särskilt mycket utrymme för telefonsamtal och mejlande under kursdagarna, så räkna med att ni kommer att vara upptagna ”dygnet runt” och ha mobilerna avstängda större delen av tiden. 

Tider
På måndagen börjar vi med lunch 13.00 och själva kursen startar ca 14.00. På torsdagen avslutar vi med att äta lunch 14.00, så räkna med att vi är klara ca 15. Samma tider gäller för kommande två block. Kolla gärna en extra gång så att du bokat in rätt datum & tider i kalendern, även för onlineklasserna.

Humlebäck & resa
Utbildningen äger rum på vår kursgård Humlebäck i Värmland. Det är magiskt vackert när det våras och ni kommer ju att uppleva våren i tre olika faser. Samåk gärna. Här finns en tråd för samordning av samåk på Facebook. Om du inte har tillgång til Facebook får du gärna meddela oss om du har plats i bil eller behöver samåka. Här finns vägbeskrivning.

Ta med: Utöver era vanliga kläder, ta också med mjuka, sköna kläder som är bekväma att röra sig i och som ni kan göra t.ex. yoga i. Yogamatta om du vill ha din egen, det finns annars att låna. Bekväma skor/stövlar för promenad och tofflor att ha inomhus. En morgonrock kan vara bra då vi delar duschar och toaletter. VIKTIGT! Sängkläder och handdukar då vi har begränsade tvättmöjligheter. Snälla glöm inte det. 

Elevcoaching: Det kommer att finnas möjlighet att träna på en extern klient under kursens gång. Det brukar vara väldigt lärorikt och roligt så vi uppmuntrar er att ta den chansen. Vi erbjuder coaching till reducerat pris eftersom ni är under utbildning. Vi kommer att berätta mer om detta när vi ses, men börja redan nu att hålla ögonen öppna efter någon som kan vara intresserad att bli coachad av någon av dina kurskamrater. Här kan ni läsa mer om det och hänvisa intresserade.

Ni är givetvis välkomna att höra av er om ni har frågor eller funderingar!

Varma hälsningar Mia & Johan med team

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)